Депутатът от ГЕРБ-СДС Николай Нанков посочи, че от неговата формация подкрепят

...
Депутатът от ГЕРБ-СДС Николай Нанков посочи, че от неговата формация подкрепят
Коментари Харесай

Николай Нанков с обвинения към Шишков, че не е упражнил контрол върху пътното сторителство

Депутатът от ГЕРБ-СДС Николай Нанков уточни, че от неговата групировка поддържат да има инспекции на пътищата, които се строят: " В досието на всеки обект се съдържат хиляди томове информация от лабораторни разбори “. Той разгласи, че ще изискат документи, с цел да видят по какъв начин се е строило: „ Текущият ремонт, предоставен от кабинета " Петков " и разплатени на 100% от Шишков – пътя за Предела, обходът на Ямбол, Тутракан-Разград. Основен ремонт – 7 км и малко под 200 км са издигнати за две години, при 1100 км на годишна база при ГЕРБ. “

 

Нанков съобщи, че желае две упълномощени самостоятелни лаборатории да вземат проба от Автомагистрала " Хемус ", като упрекна Шишков, че " няма нито листчета, нито ядки да покаже. “ Нанков добави: „ Говорейки за нелегално строителство – едно са приказките на министър Иван Шишков, друго са обстоятелствата, с които би трябвало да боравим. Да покаже той един акт за нелегално строителство. Когато го даде, тогава ще повярваме на Шишков “, сподели още Нанков и съобщи, че автомагистрала „ Хемус “ се е оскъпила два пъти.

 

Нанков разяснява и работата на прокуратурата: " Имаше обвинявания, че прокуратурата не си прави работата – има сега повдигнати обвинявания. На второ място – всички средства, отпускани предплатено, както и Шишков отпусна такива, са обезпечени от банкови застрахователни компании. Защо той не приключи тези порочни контракти? „ Ама дадени са на прокуратурата “ - чакайте малко, това не лишава отговорността на един министър, в случай че те са порочни. На първия ден от прекратяването страната ще си получи средствата от фирмите. “ По думите му Шишков е платил няколко стотин милиона, още веднъж по Автомагистрала „ Хемус “ и по Видин-Мездра, над дадените задатъци.

 

Според Нанков Лотове 1,2,3 на АМ „ Хемус “ са изрядни, макар че са строени с инхаус процедури. Лотове 4 5 6 са с подготвени механически планове, признати в АПИ, само че съгласно нанков Шишков е отговорен, че не са приключени. " Лотовете  7 8 9 се бавят, а ние ги строихме скоростно ", уточни Нанков. Той сподели документи, които бяха като помощен детайл на неговите тези. Завръщането на старите похвати на членовете на ГЕРБ още веднъж ни припомня, че сме в предизборна акция.

 

Нанков не пропусна да се намеси в публицистичната самостоятелност на журналиста като непосредствено попита Цветанка Ризова: „ Защо Вие не попитате Шишков за противозаконното строителство. Какво отговори той? “ Нанков прикани да се приказва истината. Странното е, че в необятната общност остава чувството - противоречивото чувство - " добре че са ГЕРБ – „ пазителите на истината. “
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР